Citroen tiramisu

Er stond al tijden een citroen tiramisu op mijn kookwenslijstje. Een aantal weken geleden kon ik mijn behoefte bevredigen, aangezien er een Italiaanse lunch op het programma stond. Ik wilde een frisse tiramisu maken en mijn oog viel op dit recept uit Lidia’s Italy waar ik vervolgens mijn eigen versie

Appelcake met anijs

Met een paar Hollandse appeltjes, wat fantasie en genoeg echte boter maak je deze heerlijke appelcake. Verrassend lekker door de toevoeging van anijs. Ik heb ‘m stiekem al 3 keer gemaakt, dat zegt genoeg! Wat je nodig hebt – 200gr roomboter, kamertemperatuur – 175gr suiker – 200gr bloem – 2

Koffie yoghurt

In veel Mediterraanse landen kun je van die potjes koffie yoghurt kopen in de supermarkt. In de zomer heb ik er aardig wat versleten, de combinatie yoghurt met koffie vind ik namelijk zalig. Thuisgekomen ging ik aan de slag om een eigen versie te maken. En dat bleek makkelijker en

Knoflook croutons

Ben je een salade of soep aan het maken waar wel een krokant croutonnetje in mag? Duik dan even je broodtrommel of vriezer in en maak vliegensvlug je eigen knoflook croutons van een paar sneetjes brood. Die trouwens zo verslavend lekker zijn dat je de bakplaat niet te dicht in

Bruschetta met ansjovis, rucola en balsamico tomaatjes

Ik ontdekte dit recept tijdens een lunch in de Toscane. Niet door te proeven, maar door het verhaal dat een vriend mij vertelde erover. Ik kon de smaken van de ansjovis, rucola en balsamico bijna proeven en noteerde de combinatie gelijk in mijn boekje. Afgelopen week was het moment daar

Stromboli met vleeswaren

Sponsored – Wat doen jullie met vleeswaren in de keuken, naast je brood ermee beleggen? Er kan zoveel meer met vleeswaren en de inspiratie hiervoor kun je sinds kort vinden op het nieuwe platform Vleeschwaar. Ik ben trots mede-ambassadeur van dit platform en zal het komende jaar onder andere recepten

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer