Clafoutis met gemarineerde abrikozen

Ik hou van toetjes die snel klaar zijn en waanzinnig smaken. Geen schuimpjes, torentjes en gelletjes in mijn keuken, ik heb er het geduld niet voor. Liever maak ik een grote bak citroenpudding, schalen chocolademousse of een makkelijke tiramisu. In de categorie ‘makkelijk en waanzinnig’ valt deze clafoutis met gemarineerde

Goddelijke garnalen uit het nieuwe kookboek Hemels!

Er is onlangs een nieuw kookboek verschenen dat hemels is op alle fronten. Van recepturen, styling, fotografie tot smaak, alles is tot in de puntjes uitgewerkt. Dan mag je je boek ‘Hemels!’ noemen en dat is precies wat de auteurs Ria en Alexandra hebben gedaan. Hemels! viel op mijn deurmat,

Krentenbollen uit het boek ‘Brood uit eigen oven’

Als er iemand brood kan bakken in Nederland is het Levine wel. Jarenlang volg ik haar al op de blog ‘Uit de keuken van Levine‘ en ben keer op keer verbaasd over de prachtige broden die uit haar ovens rollen. Desembrood, vlechtbrood, zoete broodjes, kerstbrood, paasstollen, verzin het maar en

Speculaascake met stoofperen en amandel

Zo richting Sinterklaas trek ik de koek- en speculaaskruiden weer uit de kast. Alhoewel, dit jaar was het tijd om een nieuw potje te kopen. En zo geschiedde, want ik ben dol op speculaascake. Die maak je heel makkelijk zelf (cakebeslag heb je binnen 10 minuten in de oven staan),

Mini pizza hapjes

Vandaag heb ik een heel makkelijk recept voor een feestelijk hapje voor jullie. Ingegeven door mijn peuter, alias pizzamonster. Dol op pizza dus en ik besloot daarom mini pizza hapjes te maken voor hem. Maar dan met groenten. Courgette en aubergine zijn daar ideaal voor, aangezien je er dikke plakken

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer