Hete bliksem ovenschotel met gehakt

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Hete bliksem is een echte stamppot. Origineel maak je ‘m alleen met aardappel, zure en zoete appel en ui. Daar serveer je vervolgens nog een karbonaadje, worst of ander vlees bij. Ik vind ‘m zelf als ovenschotel altijd erg lekker. Mijn mannen thuis ook, kwam ik gisteren achter. De peuter

Broodje bakkeljauw

De eerste keer dat ik telo met bakkeljauw voorgeschoteld kreeg, zal ik nooit vergeten. Die was van Warung Mini uit Rotterdam en na 1 hap heb ik gelijk het hele bakje opgegeten. Telo is trouwens gefrituurde cassave, een soort van Surinaamse dikke frieten. Die eet je met bakkeljauw, of met

Panzanella met avocado

In de Italiaanse keuken wordt er niets weggegooid, zo ook geen brood. Ze hebben daarvoor gewoon een aantal heerlijke gerechten bedacht. Oud brood wordt daardoor een held. Zoals bijvoorbeeld in deze pappa al pomodoro of je maakt er een panzanella van. Niets anders dan een broodsalade waarvoor je het oude

Panna cotta van rode biet met haring

Tijdens mijn bezoek aan Friesland werd onze fijnproevers trip afgesloten met een kookworkshop bij restaurant De Jouster Toer in Joure. We gingen daar zelf aan de slag met ingredienten die we even daarvoor hadden geplukt in een natuurtuin. Chef kok Mark van Noord had echter alvast een gerechtje voorbereid als

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer