Panzanella met avocado

In de Italiaanse keuken wordt er niets weggegooid, zo ook geen brood. Ze hebben daarvoor gewoon een aantal heerlijke gerechten bedacht. Oud brood wordt daardoor een held. Zoals bijvoorbeeld in deze pappa al pomodoro of je maakt er een panzanella van. Niets anders dan een broodsalade waarvoor je het oude

Panna cotta van rode biet met haring

Tijdens mijn bezoek aan Friesland werd onze fijnproevers trip afgesloten met een kookworkshop bij restaurant De Jouster Toer in Joure. We gingen daar zelf aan de slag met ingredienten die we even daarvoor hadden geplukt in een natuurtuin. Chef kok Mark van Noord had echter alvast een gerechtje voorbereid als

Sloppy Joe met kip

Sloppy Joe is een echte Amerikaanse klassieker. Het is een hamburgerbroodje belegd met gehakt en een saus van onder andere ui en ketchup. Je kunt eindeloos variëren met het recept en dat is maar goed ook, want het is te lekker! Op de blog van co-blogger Wendy zag ik onlangs een

Salade met avocado, mango en garnalen

Zodra de temperatuur buiten het niet meer toelaat om lang in de keuken te staan, stap ik over op simpele salades. Zonder in te boeten op kwaliteit en smaak. Deze salade met avocado, mango en garnalen is daar een schoolvoorbeeld van. Je hoeft geen pan aan te raken en de

Pad Thai recept

Pad Thai met kip

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Een van de bekendste gerechten uit Thailand is toch wel Pad Thai. Het zijn roergebakken noedels met kip of garnalen en gemalen pinda’s. Een van mijn favoriete recepten en het werd hoognodig tijd dat deze een plekje hier op de blog kreeg. Pad Thai recept met een twist De oplettende

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Francesca