Cool Bear – Natuurlijke limonade voor kinderen

Op de Huishoudbeurs maakte ik voor het eerst kennis met Cool Bear. Hun stand stond een beetje verscholen aan de zijkant tussen al het fastfood- en chipsgeweld, maar toch werd ik aangetrokken door het coole beertje wat hun beeldmerk is. Ik mocht proeven en kreeg limonades met de smaken aardbeien-munt

Review Lodge grillpan

Grillen is een enorm lekkere en gezonde manier van koken, omdat je zonder of met weinig olie de lekkerste gerechten kunt klaarmaken. Waarom deed ik dit ook alweer niet vaker? Oh ja, omdat mijn oude (goedkope) exemplaar een tijdje terug is overleden en ik nooit een nieuwe goede grillpan heb

Foodelicious Box – delicatessenbox gevuld met passie

Dit wordt mijn eerste review in 2 jaar waarbij ik me niet heb kunnen beheersen voordat ik de foto’s ging maken. De eerste review waarbij ik een doosje met chocolaatjes in 1 dag heb opgegeten. En de amaretti ergens in diezelfde week. Waarbij ik het flesje Crick’s ketchup gelijk al

Musthave: de Mate à Croquer lijn van Le Creuset

Iedere foodie dagdroomt weleens over de gietijzeren pannen van Le Creuset. Ons hart slaat even over bij de gedachte van zo’n grote pan gevuld met een hele kip, groenten een aardappelen die je na een aantal uren sudderen met 2 ovenwanten uit de oven tilt en op een grote eettafel

Francesca’s Food Inspiratie #4

Er is weer veel food nieuws te melden dus tijd voor een nieuwe Francesca’s Food Inspiratie! Met deze keer onder andere aandacht voor gezonde snacks, 60 jaar beslag mixen, de heilige rabarberstengel en liefde voor de Italiaanse keuken. Fish Tales – De duurzame visproducten van Bart van Olphen Ooit de

Perfecte frietjes bak je in de Philips Airfryer

Samenwerking – Frietjes bakken met minder vet. Voor velen een uitdaging, zo ook bij ons thuis. Zeker met een peuter die zelfs droomt over frietjes en ze het liefste als ontbijt, lunch en diner eet. Dat gaat natuurlijk niet gebeuren, maar af en toe mag hij best een patatje. Met

Review Beebox – Rechtstreeks van de boer naar huis

Een aantal weken geleden testte ik Beebox. Een Nederlands versconcept waarbij regionale producten van de boer rechtstreeks bij je thuis worden geleverd. Wat is er nou lekkerder dan kakelverse producten die zo van de boer in je keuken belanden? Daar was ik wel heel benieuwd naar, dus ik probeerde het

Review kokosbloesemsuiker + recept zandkoekjes

Voor onze periodieke review van de producten van de online biologische supermarkt Ecomarkt was het de laatste maand de beurt aan co-blogger Wendy om 2 producten te testen. In deze blog lees je haar review over kokosbloesemsuiker. En ze heeft een heerlijk receptje voor zandkoekjes zonder geraffineerde suiker voor jullie!

Review De Krat – Echt eten komt uit een kratje

Zo’n 2 jaar geleden was ik net begonnen met bloggen en enorme fan van De Krat. Ik had een wekelijks of tweewekelijks abonnement (weet het niet exact meer) en vond het een prachtig alibi om over te schrijven. Ik schreef wekelijks reviews en recepten, twitterde me een ongeluk erover en

Review van de KitchenAid Chopper

Ik ‘chop’ me thuis een ongeluk. Uien, knoflook, noten, pesto’s, you name it en het gaat in het hakmolentje. Ja, ik geef toe, ik gebruik mijn hakmolentje heel vaak. Want dat is makkelijk en zorgt ervoor dat ik doordeweeks sneller klaar ben met koken. Tot een paar weken geleden deed

Madaga review: great little foods voor kleintjes

Willen we niet allemaal vers koken voor onze kleintjes? Vanaf het moment van het eerste groentehapje, daarna het fruithapje en vervolgens de eerste echte maaltijden? Dat kun je natuurlijk zelf doen, maar dat vergt wel tijd en creativiteit. Want koken voor baby’s is anders dan voor kinderen die al volledig

Proef de echte cacao smaak met cacao nibs van Vitafood

Voor de online biologische supermarkt Ecomarkt reviewen we tweewekelijks een product uit hun assortiment. Deze keer waren de cacao nibs van Vitafood aan de beurt. Omdat ik deze zelf al veel gebruik in ontbijtjes en desserts vroeg ik aan co-blogger Sabrina of zij deze eens wilde uitproberen. In deze blog

Moleculair koken voor beginners

Tot een paar jaar geleden was moleculair koken alleen nog weggelegd voor de gastronomie. Wie heeft er niet gehoord van de meester van het moleculair koken, Ferran Adrià van het voormalige restaurant El Bulli. En laten we Heston Blumenthal van The Fat Duck niet vergeten. Maar ook dichterbij huis hebben

De grote raspen review

Er zijn eindeloos veel raspen te koop. Fijne, grove, medium, roterende, profile en kaasraspen. En dan vergeet ik er vast nog een aantal. Daarom vonden we het tijd worden om eens een paar raspen te reviewen. Samen met fonq.nl kozen we 3 compleet verschillende raspen uit en die heb ik

Review Clipper thee

Ik krijg inmiddels enorm veel persberichten in mijn inbox over foodproducten. De een wat interessanter dan de ander en heel soms zit er een persbericht tussen waardoor ik zelf een klein geluksmomentje heb. En dat was het geval toen ik las dat Clipper thee ook in Nederland verkrijgbaar is! Clipper

Pizzarette review

Hou jij van pizza? En helemaal van écht verse pizza’s die net uit de steenoven komen? Lees dan vooral verder, want het water zal je in de mond lopen! Toen ik de vraag kreeg of ik samen met Francesca de Pizzarette wilde testen, heb ik gelijk JA geroepen. Want oh

Review Eibertje Kiest…

Sta jij ook wel eens voor het schap in de supermarkt met de vraag ‘welk product moet ik nou kiezen?’. Nou, ik wel. De laatste jaren nog veel bewuster dan vroeger. Want sinds ik een kind heb, ben ik me nog kritischer gaan afvragen welke voedingsproducten nou echt gezond zijn.

Review Lovechock chocoladerepen

Kennen jullie de chocoladerepen van Lovechock al? Zo niet, dan gaan we daar eens heel snel verandering in brengen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik ze tot 2 weken geleden ook niet kende, maar na het proeven van mijn eerste reep Lovechock ben ik om! Over Lovechock Het brein achter

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer