221 resultaten

Zo vind ik mijn baba ganoush het allerlekkerst

Wat doe je als je aubergines uit eigen tuin van een vriend krijgt? Dan ga je baba ganoush maken, tenminste ik wel. Deze auberginedip uit het Midden-Oosten vind ik zalig op een broodje, maar ook met platbrood of naan. Op alles wat lijkt op brood eigenlijk. Nou kwam ik tot

Paprikasoep met venkelzaad, basilicum en orzo

Ik kwam tot de ontdekking dat ik vrijwel altijd iets van vlees of vis toevoeg aan mijn soepen, zeker als ik het als volwaardige maaltijd wil eten. Door de Week Zonder Vlees werd ik geïnspireerd om een voedzame soep te bedenken die geen vis of vlees zou bevatten. Het werd

Vegetarische korma met spruitjes

De afgelopen weken was het extreem rustig hier. Dat was nodig, want ik moest herstellen van een enorme kaakontsteking die werd opgevolgd door dé griep. Ergens halverwege werd mijn moeder opgenomen in het ziekenhuis met een longontsteking en toen was het feest compleet. Over feest gesproken, zowel Jessey als Zayne

Bruschetta met passata

Bruschetta met passata, basilicum en verse tomaat

We kennen allemaal de bruschetta met tomaat wel. Men neme brood, snijd dit in stukjes, wrijft ze in met olijfolie en een half teentje knoflook en roostert ze in de oven. Beleg vervolgens met stukjes tomaat en wat andere smaakmakers en je hebt een heerlijk borrelhapje. Dolgelukkig was ik met

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

x

Zoekfunctie categorie

Gang

Gerecht

Bereidingstijd

Ingrediënt

Thema

Keuken

Seizoen

Feestdag