Aubergine uit de oven met kerrie en honing

Vandaag weer een heerlijk recept van Deborah vanuit Andorra. Ze maakte een simpel en verrassend gerecht met aubergines. Combineer een aubergine met kerrie en honing en je krijgt een ware smaakexplosie waarvoor je niet langer dan 10 minuten in de keuken hoeft te staan. De oven doet de rest van

Vijgen met geitenkaas en pistache

Een heerlijk voorgerechtje of amuse wat ontzettend simpel te maken is. Dat zijn deze vijgen met geitenkaas en pistache. Het geheime ingrediënt is een balsamico azijn van uitmuntende kwaliteit. Bijvoorbeeld de 9 jaar oude balsamico met vijgenpuree van Foodelicious. Zorg er ook voor dat je goede kwaliteit geitenkaas en pistachenoten

Panna cotta van rode biet met haring

Tijdens mijn bezoek aan Friesland werd onze fijnproevers trip afgesloten met een kookworkshop bij restaurant De Jouster Toer in Joure. We gingen daar zelf aan de slag met ingredienten die we even daarvoor hadden geplukt in een natuurtuin. Chef kok Mark van Noord had echter alvast een gerechtje voorbereid als

Taartjes met groene asperges, munt en erwten

Lente, wat hou ik toch van je! Van je mooie licht, je bloesemgeuren, je terugkomende warmte en eerste zonnestralen. En van je mooie groene groenten en frisse smaken. Om dat te vieren heb ik vandaag een geweldig recept voor jullie! Toen ik deze briljante lentetaartjes met groene asperges, munt en

Caprese nachos

Jullie denken waarschijnlijk dat ik gek ben geworden na het lezen van bovenstaande titel. Wees niet bang, want ik ga echt geen nachos met mozzarella en tomaat combineren. Het zou misschien wel kunnen, maar ik zie dat niet zo zitten 😉 Wel kwam ik onlangs op de toffe blog Half

Aardbeien caprese met vanille dressing

Een salade caprese is een van mijn favoriete salades. Maar weet je dat je ook een fantastische caprese kunt maken door mozzarella te combineren met aardbeien? De zoete smaak van aardbeien combineert heel goed met de romige smaak van de mozzarella. En voor deze aardbeien caprese heb ik een dressing

Broccolisoep met zalm en pijnboompitten

Broccolisoep maak je heel makkelijk zelf door de hele broccoli te koken, met stronk dus. Zo gooi je ook nog eens niets weg. De smaak van broccoli combineert in deze soep heerlijk met de gerookte zalm en pijnboompitten. Je eet deze soep als lunch of lichte avondmaaltijd. Hij vult erg

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer