Zuurkool met gehakt, kerrie en ananas

Een heerlijke variatie op zuurkool met gehakt. Combineer met kerrie en ananas en gratineer deze ook nog even in de oven. Wat je nodig hebt – 1 kilo aardappelen (kruimig) – 500gr verse zuurkool (lekkerst als het bij je groenteboer uit de ton komt) – optioneel: ½ verse ananas (Die

Pasta met knolselderij van Antonio

“Niets is zo bevredigend als het eten van pasta.” Een uitspreek van Antonio Carluccio, een van de grootmeesters uit de Italiaanse keuken. Ik las een artikel over hem en zijn nieuwe boek ‘Antonio Carluccio’s Pasta‘ in La Cucina Italiana en raakte instant verliefd op het recept voor pasta met knolselderij.

Freekeh salade met geroosterde pompoen en spinazie

“Free…watte?” Dat is wat ik de eerste keer dacht toen ik de naam freekeh hoorde. Ik kende het al een tijdje ‘van horen zeggen’, maar had het nog steeds niet gegeten. Ik ben niet zo’n held in het uitproberen van nieuwe producten als ik het nut er nog niet van

Hete bliksem ovenschotel met gehakt

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Hete bliksem is een echte stamppot. Origineel maak je ‘m alleen met aardappel, zure en zoete appel en ui. Daar serveer je vervolgens nog een karbonaadje, worst of ander vlees bij. Ik vind ‘m zelf als ovenschotel altijd erg lekker. Mijn mannen thuis ook, kwam ik gisteren achter. De peuter

Gnocchi uit de oven met paddenstoelen

Dit recept heb ik vorige week uit de Allerhande gehaald. Ik was even een dag inspiratieloos (ja, zelfs ik heb daar wel eens last van) en was gecharmeerd van de foto en de ingredienten. En de melding dat dit een kids favoriet is, sprak me ook aan. Want die avond

Ontbijt appeltaartjes met kaneel en rozijnen

Ontbijten met appeltaart? Ja hoor, dat kan. Op het eerste gezicht lijken deze ontbijt appeltaartjes wellicht ongezond, maar niets is minder waar. En het mooie is dat je ze voor kunt bereiden en kunt invriezen. Zo heb je altijd een bewust verwenontbijtje op je wachten, ook als je ‘s ochtends

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer